2nd day. Çorum

Avui hem començat el dia amb energia, era la nostra primera nit amb les famílies i tot i que estàvem un poc nervioses tot ha anat genial. 

De matí hem anat amb les nostres famílies a un supermercat a comprar per a desdejunar i pareixia un bufet d’hotel 5 estrelles.

Després hem estat parlant amb elles i preparant-nos per a anar al centre del poble i fer un poc de turisme. A les 2 hem anat a un bar per a provar els granissats locals.

A les 4 hem quedat amb els profes per a que conegueren millor a les nostres companyes turques i ens han col·locat les targetes d’internet per a poder tindre dades en el mòbil ja que fins ara l’accés a internet només el podíem fer via Wi-FI.


Hem estat en el centre de la ciutat de shopping i hem provat l’autèntic Kebab de Turquía. I ens hem donat compte que ací tot és molt barat.

Després, hem anat al parc a descansar un poc i hem conegut a alguns dels seus amics, tots molt simpàtics!!!. I per finalitzar hem sopat a les nostres cases. Demà anirem a l’Institut i coneixerem als nostres partners romanesos i els turcs d’Osmaniye. Tenim moltes ganes!!!


Comments

  1. M'alegre molt de vore que esteu molt contentes, els turcs són molt acollidors i vos tractaran com si foreu filles. Disfruteu molt d'aquesta experència única que no oblidareu mai!!!!

    ReplyDelete
  2. Què bona pinta fa tot. Gaudiu de cada experiència

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum