7th day. Çorum - Carlet

Avui és l'últim dia a Çorum i hem quedat amb tots els partners i teachers en una tenda típica per comprar leblebi (un snack típic turc).




Tot seguit hem pogut disfrutar de un dia molt solejat i hem dinat tots junts al bar dels pares de la nostra host Defne. Hem fet la presentació del nostre poble, institut, gastronomia, festes i tradicions. Després, ens han entregat el diploma i hem ballat cançons típiques de tots els països. We had such a great time! També ha vingut un xic que ha tocat algunes cançons amb la guitarra. I nosaltres hem cantat la cançó de Despacito que tant els agrada als nostres amics turcs i romanesos. Ha sigut molt divertit! 














Hem passat la vesprada tots junts i a les 11 de la nit ens hem despedit dels nostres hosts i hem començat el viatge de tornada. Anant amb el taxi hem parat per anar al servici i ens trobat 3 stray dogs molt bonics, uns d'ells era un bebé. Sabeu que a Turquia hi han molts gossos al carrer?? Però, amb la diferència que porten chip i la gent els dona de menjar així que están ben cuidats!



Al arribar a l'aeroport de Samsun cap a la 1.30 de la nit, ens ha sorprès que hi havien molts militars i ens hem fet una foto amb un d'ells. Hem tingut temps per veure l’últim capítol de Stranger Things i hem afagat el vol a les 4.15 direcció a Istanbul. En una hora hem arribat a l’aeroport i hem tingut temps per a dormir un poc. 




Després de casi 4 hores de vol, cap a les 11 del matí, hem arribat a València on time i molt contentes. L'experiència d'aquesta setmana serà inolvidable. 





Comments

  1. Una experiencia inolvidable que quedarà a la memòria per sempre

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum