Cinqué dia a Romania

  El dia de hui ha sigut intens i curt. Hem visitat una casa familiar que estava en el camp, com a 2 hores d'on estem dormint. Una vegada allí, ens han preparat un esmorzar amb una espècie de torta amb formatge, i diferents begudes, tant café com llimonà. 





Després, ens han ensenyat un museu molt xicotet que tenien a casa, i ens han contat que estava en les mateixes condicions que fa 150 anys. Era la casa on vivia una familia amb cinc fills,  tots junts en una habitació. A més hi havia moltes mantes de punt de ganxo. L'única cosa que canviava era que tenia l'electricitat incorporada.







També ens han explicat que tenen uns tratges típics que se'ls solen ficar en dos dates molt destacades. El 1 de desembre és festa perquè es van unir uns quants estats per formar un país. I el 24 de gener es van unir els principats romanesos.



Seguidament del xicotet museu, hem anat a veure les gallines i els porcs. Però per anar a veure les ovelles hem tingut que caminar bastant. A més, el camí era inclinat i estava ple de fulles semblant un paisatge típic de la tardor. Tota aquesta caminata, ha valgut la pena perquè hi havien unes vistes molt boniques i que, des d'aquella altura, eren on millor s'observaven.








Al tornar de la visita de les ovelles ens han oferit per a dinar un plat típic de Romania, era una especie de "guisao" com diriem nosaltres amb carn de porc i altre amb carn d'ovella. 



Per finalitzar el dia, hem tornat al hotel per a sopar i allí mateix al acabar, hem fet la festa de despedida, també anomenada "farewell party". Han vingut tots els mestres de l'escola i fins i tot l'alcaldessa del poble. Ens han donat els diplomes de participació en el curs i hem compartit com ahir els balls típics i populars de cada país. Ens ho hem passat d'allò més bé!










Comments

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum