Segon dia a Romania

 A les 9 del matí hem anat a l'escola de Vălişoara amb autobús.



Allí els alumnes hem “cuinat” uns pepinillos en pot i després hem menjat creps amb nutella. L'escola tenia uns 44 alumnes, i per a les classes es juntaven 2 nivells. Mentrestant, els professors estaven reunits i han rebut la visita de l'alcaldessa del municipi, a qui li han entregat de part de tots nosaltres un record de València. També ens han ensenyat l'escola, que era molt diferent a les nostres.





Després hem dinat a l’hotel i hem anat a visitar el poble, Brad. Hem pogut visitar el Gold Museum, que és el quart museu de l'or més important en tot el món. Ens hem rist molt fent-nos fotos en els edificis més emblemàtics de Brad, com la casa de la cultura i la biblioteca municipal i hem recorregut els carrers del poble descobrint rincons meravellosos. Asi vos deixem alguns:









Després hem anat a un parc on hem disfrutat moltíssim. Finalment hem sopat tots junts en una pizzeria on hem menjat prou.



Mentre sopàvem unes pizzes hem parlat amb unes alumnes d'Alemanya, amb les quals hem passejat deprés  pel centre del poble. I tots junts hem tornat a l'hotel a descansar i agafar forces per a demà. 






Comments

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum