Tercer dia a Romania

 Hem començat el dia amb molta energia fent esport. Després de 2h en autobús hem visitat la ciutat de Sibiu i ens ha encantat!

Primer, hem anat al Astra Museum, el segon museu a l'aire lliure més gran d'Europa i el més gran de Romania. Aquest museu va ser inaugurat el 1905, però va ser obert al públic al 1967. Els alumnes d'Alemanya, Turquia, Romania i nosaltres hem buscat la nostra bandera, qui no ha trobat la seua?



Al museu hem pogut trobar diferents tipus de cases romaneses i hem pogut veure la manera de viure dels autòctons de la zona. Les cases les transportaven per seccions, i les muntaven al museu per mantenir-les intactes. A l'entrada, hi havia un llac molt gran i un escenari on solen realitzar concerts i altres actes culturals sobretot a l' estiu. D'aquesta manera, es pot disfrutar de les vistes tan boniques que hi havien amb música de fons. Hem fet el recorregut en companyia dels nostres companys turcs.






De camí a Sibiu en l'autobús els hem ensenyat cançons típiques de les excursions a València. Inclús alguns companys i alguns profes s'han animat a cantar-les. Ha sigut d'allò més entretingut.


A Sibiu ens han fet una ruta explicant-nos la història del casc antic d'aquesta ciutat medieval. Hem pogut veure unes cases molt peculiars, en les quals hi havia finestres que semblaven ulls i servien per a iluminar i ventilar, a més era una manera estratègica a l’hora de disparar en contra del poble.




A més, el guia ens ha contat un mite sobre el primer pont de ferro que van construir en 1859. Ens deia que quan passava la gent, i el pont tremolava, aquesta gent era mentidera. És per això, que aquest pont s'anomena "The Bridge of Lies".  A nosaltres no ens ha tremolat! 




Ha sigut un dia en el qual hem pogut conèixer i parlar molt més amb els nostres companys d’Erasmus. Ens hem fet moltes fotos amb ells i hem disfrutat molt de l’experiència. Al tornar a l'hotel hem estat intercanviant idees sobre els nostres instituts amb dos xiquetes alemanyes, i a més aprenent alemany i ensenyant-les castellà.







Comments

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum