Últim dia a Romania

 Per finalitzar la setmana, hem anat a l'institut de Brad "Liceul Avram Iancu". Allí hem conegut al director i a la inspectora de la regió encarregada dels projectes Erasmus.



Hem visitat tots junts l'institut i hem fet un workshop d'art a la classe de dibuix. Hem dibuixat un bodegó amb unes llimes i ens ha agradat molt la experiència. Ens han ensenyat la classe de música i hem pogut tocar la guitarra espanyola. Malhauradament, no hem pogut conèixer als alumnes perquè estan fent classes online. 




Després, hem anat a l’hotel a dinar, ja que els nostres companys turcs havien d’eixir a la 1 del migdia cap a l'aeroport. Ha sigut un acomiadament molt bonic!



Seguidament, hem aprofitat el migdia per a avançar deures i fer un poc d'esport. 


A la vesprada hem anat al poble de Brad a pegar un passeig amb les nostres companyes alemanes, i hem visitat el cementeri, que és ortodox i tenia una església molt bonica. Ha sigut curiós trobar un parc infantil a l'entrada d'aquest.


A continuació, hem sopat a una pizzeria que es deia "Bella Ciao" com la cançó que ha popularitzat la sèrie "La Casa de Papel". Les pizzes es deien segons els noms dels personatges de la sèrie. La veritat, ens han agradat moltíssim. Hem tastat també un postre típic de Romania, Papanaşi, un "doughnut" recobert de crema i melmelada. Boníssim.






I, com no podia ser d'altra manera, amb les nostres amigues alemanyes hem muntat una festeta "de pijames" 🤭. Érem pocs, pero hem ballat i cantat per tots. Demà a l'avió ja descansarem🤗.



Ha sigut una experiència inoblidable.






Comments

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum