2nd day. Smáraskóli

Bona vesprada.

Hui hem desdejunat i a les 8 han vingut a per nosaltres en cotxe per anar a l’institut perquè feia molt mal temps: plovia a mars i feia molt de vent. 
En arribar, ens han rebut amb música. Els més menuts han cantat per a nosaltres per primera volta després de la Covid i després hem fet un tour per tot el col·legi, que és prou diferent al que estem acostumats. A continuació, hem fet jocs amb els islandesos per coneixer-nos tots. Després hem fet una paronet per esmorzar. En la segona classe ens han ensenyat un poc de danés i en la següent, que era classe d'islandés, hem jugat a un joc de cançons. Hem dinat al centre i per la vesprada hem tingut una experiència que podem dir ha sigut diferent. Hem agafat dos autobusos per a anar a un museu a Reykjavik. El museu es diu Perlan (La Perla) i mostra les meravelles d'Islàndia. A més, hi havia un planetari on hem vist una pel·lícula sobre les aurores boreals. La pega ha estat que hem hagut de caminar molt baix la pluja i el vent i hem acabat tots xopats. La visita al museu no ha sigut tant plaentera com cabria esperar perquè teníem molt de fred. Per sort, ens han tornat a l'hotel en autobús i hem pogut pegar-nos una dutxa ben calenteta. Esta nit està previst que anem l’espai jove amb els romanesos, islandesos i els companys turcs que han arribat esta vesprada. Demà vos contarem com ens ho hem passat!

















Comments

  1. Bon día,
    Si que és un IES diferent al nostre.
    És una pena que el temps siga tan horrible. Ací no neva pero fa aire i s'esperen fortes pluges. Segur q arribeu a vore falles 😜. Gaudiu del 2 día, a vore si és millor.🥰🥰

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum