4th Day. Trip around Reykjanes.

 Bona vesprada.

Hui hem desdejunat un poc més tard perquè a les 8:30 venien els islandesos al nostre hotel i un autobús ens recollia a tots per a anar a viure una gran aventura. 

L’autobús ens ha portat a llocs meravellosos. Primer hem anat a un museu viking. Allí hem aprés un poc sobre aquesta gent, hem pujat a un barco que és una rèplica exacta dels que utilitzaren per arribar des de Noruega a Islàndia i ens hem pogut disfressar amb peces d'armadures de l'època. A continuació, hem anat a un lloc on hi havia un pont que separa els dos continents. En realitat, és el punt on està la falla que separa les plaques tectòniques americana i euroasiàtica, i podem dir que si creues el pont, canvies de continent. Després hem anat a una zona on hi ha uns naixements d’aigua molt calenta que donen lloc als géisers. No hem arribat a vore l’explosió d’aigua, però sí que es formava molt de vapor. La següent parada ha sigut el restaurant, on hem dinat molt bé.

En la segona part del viatge, hem parat en una platja amb un far que es va construïr en el lloc exacte on estava el primer far d’Islàndia. Feia molt de vent i les ones eren gegants!! Ja en l’últim tram del recorregut, hem parat a vore uns altres géisers. Una característica d’estos llocs és l’olor tan característica que tenen a ou podrit (jeje). Quan hem intentat moure de nou, l’autobús s’ha quedat estancat a la neu, així que hem hagut d’esperar que vingueren a rescatar-nos amb un altre autobús, ja que era imposible eixir d’allí.

D’ací una estona, ens tornaran a recollir per anar a l’espai jove, on se suposa que anem a decorar-nos unes camisetes per al ball que farem demà. Ja vos mostrarem com queden de xules!!






















Comments

  1. Bon día,
    Jolín quantes coses heu vist i vos han passat. Ara ja teniu moltes coses per a un Speaking o Writing. Ja ens ensenyeu com queden les camisetes. 🥰🥰

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum