Last day in Smáraskoli.

Bona vesprada.

Un dia més hem desdejunat a les 7:30 i hem anat a l’institut. 

Hem pogut comprovar que el currículum d'Islàndia és prou diferent al nostre. Recordeu que dimarts vam anar a la piscina? Doncs això forma part de l'horari escolar, cosa que no passa a Espanya. Hui també hem pogut vore alguna diferència més. 

Quan hem arriban a l'escola, hem fet classe de educació física, i hem jugat a dos jocs, un d’ells el “cementeri”. Després hem fet classe de matemàtiques. En acabant de dinar hem anat a una classe que no havíem tingut mai, i és que ací treballen una cosa que es diu "home economics". És una assignatura que combina cuina, cosir, carpinteria, i altres coses. Nosaltres hui hem fet classe de cuina. Ens hem dividit en grups per a que cada un preparara una cosa diferent. El nostre grup ha fet un pastís de xocolate. Els altres grups han fet galletes, crepes, pizza,… Ha estat molt divertit i el millor de tot és que després ens ho hem menjat (jeje).

Ara estem descansant un poc, ja que esta nit vindran a per nosaltres a les 8 i anirem a una festa que celebren 10 col·legis diferents de la zona. Es tracta d'un ball i lluirem les camisetes que ens vam decorar dimecres passat.

És la nostra última nit i, encara que tenim moltes ganes de tornar a casa, ens fa peneta anar-nos-en d'ací. Ni el fred, ni la neu ni la pluja podran esborrar esta experiència tan xula que hem viscut.

FINS SEMPRE, ISLÀNDIA!!
















Comments

  1. Segur que mai oblidareu aquests dies que heu passat a Islàndia.Bon viatge de tornada. Fins dilluns 🥰

    ReplyDelete
  2. They had so much fun in the snow :-)

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum