1st day. Çorum


Hui ens ha tocat un dia d'aeroports i viatges. Hem eixit de l'aeroport de València a les 12, i hem arribat a Istanbul cap a les 17:00 hora local. Recordeu que a Turquia és una hora més!! Durant el vol ens han donat de dinar, i podíem elegir entre dos opcions: pasta o carn. Tots hem escollit pasta amb salsa de verdures (boníssima i very healthy), i de postre hi havia una mousse de frambuesa yummy yummy!!😋


Després féiem escala en Istanbul i hem hagut de passar per la revisió dels passaports on ens l'han cunyat (ens ha fet molta il·lusió!!).


Hem passat quatre hores molt entretingudes en un dels aeroports més grans del món: l'Aeroport d'Istanbul i ens ho hem passat d'allò més bé!


Inclús ens hem trobat un monument molt semblant a les nostres falles!!


També hi ha hagut temps per a les diferències culturals, i és que sabíeu que els banys turcs són un forat a terra?! Nosaltres no ens ho creiem fins que ho hem vist!!


Esperant al vol cap a Samsun, hem practicat la presentació que hem preparat per a compartir-la amb els nostres partners.


Finalment, hem arribat a l'aeroport de Samsun a les 23:00 on ens esperava una autèntica limusina turca!


Després de dos hores de camí hem arribat a Çorum on les famílies estaven esperant-nos per a donar-nos la benvinguda i portar-nos a les seues cases on passarem tota l'estada. Cansades, però contentes ens acomiadem fins demà amb moltes ganes d'encetar aquesta aventura!!










Comments

  1. Menuda aventura fins a arribar a Çorum 😁😁😁. Anirem llegint el Blog per a seguir les activitats que anireu fent durant aquesta setmana💙💙❤️❤️

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï