3rd day. Çorum

Hui hem anat a conéixer l'institut, la gent era 

molt simpàtica i ens han rebut a l'aula d'art.

Mentre els professors estàven reunits a la 

library, les nostres amigues ens han fet un 

tour per l'institut,és enorme i bastant 

diferent al nostre!



Després ens han fet un concert, una presentació de Turquía i un Kahoot que hem guanyat 😎.



També ens han contat de que cada dilluns i divendres, canten l'himne nacional de Turquía abans de començar les classes. A les 12 hem anat a dinar a la canteen amb tots els alumnes, i després hem jugat a voley tots junts (a Irati li han pegat una balonà al cap 🤣🤣) 





A continuació, ens hem anat a casa de Defne (una alumna turca), pensant-nos que podríem fer una siesta, que tants ens agrada als espanyols, però ens han preparat més menjar i no podiem menjar mésss 😩😩 Els turcs són molt bons amfitrions!

CURIOSITAT: Hem notat que no veuen casi aigua t'ofereixen sucs, té o begudes amb gas. Quan demanes aigua només et donen un got.













Comments

  1. Què enriquidor aprendre d'altres cultures, valorar que les diferències sempre ens aporten i saber adaptar-se a cada circumstància

    ReplyDelete
  2. Jajaja, mare meua quantes coses noves esteu aprenent!!!! No deixeu passar cap oportunitat de descobrir coses noves, gaudiu a tope de tot.
    Lo del te és així...(a totes les hores), els turcs sòn gent encantadora i molt acollidora. Records a Defne de part meua!

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

1st day. Çorum