6th day. Çorum-Sïklïk Tabiat Parkï

Pel matí, hem anat a un parc grandíssim que es diu Sïklïk Tabiat Parkï en el que hi havien un muntó de tobogans, columpios, zones de picnic i fins i tot hem vist cèrvols. No hem deixat res per probar, ens hem sentit com unes xiquetes menudes!!!!!😁


Després hem disfrutat d'una barbacoa boníssima!!!!! Ens ho hem acabar tot tot tot😋 



A més, hem conegut a uns xiquets i xiquetes que anàven d'excursió, i els ha sorprés molt que fórem d'Espanya. Hem jugat amb ells i ens han donat molts abraços 🥰 they are super cute! 



En arribar a Çorum, la família feliç (Paula, Xavi, Irati, Carme i Sonia) hem passejat pel centre històric, gaudint de la vertadera essència otomana, els seus carrers i l'Ajuntament. També, ens hem comprat un gelat i ens han fet el 'ice cream trick' que en turc es diu Maraş Dondurmasi! So funny!!!










Hem visitat la mesquita més antiga de Çorum, i tot seguit ens hem dirigit cap la més nova travessant el carrer més estret de la ciutat. La nova mesquita ens ha impressionat moltissim! Just have a look! Abans d'entrar és necessari rentar-se les mans i posar-se un mocador (hijab) al cap. Com que no sabien massa bé com fer-ho, li hem demanat a una dona que ens ajudara! I com era d'esperar, ens ha ensenyat sense dubtar-ho. 😊😊😊 Els turcs són molt amables. Mireu quines modelos turques! Com no hi havia gent, hem aprofitat a little bit per a fer el gamba 🤪🤪🤪









Per a relaxar-nos, hem anat al bany turc, o hammam, i a la sauna 😶‍🌫️😶‍🌫️😶‍🌫️




Finalment, hem anat a sopar amb famílies i a descansar per al llarg viatge de tornada que ens espera demà, però ens ho hem passat súper bé.

Comments

Post a Comment

Popular posts from this blog

7th day. Çorum - Carlet

1st day. Çorum